Filmer18

Smallfoot Stream Swesub – Online HD Film (2018) Gratis

Rating: 6.5
Smallfoot

Smallfoot

Smallfoot Stream Swesub Nu vänds den legendariska myten om Bigfoot upp-och-ner när den unga och energiska Yetin plötsligt hittar något som han inte trodde existerade, en människa! Nyheten kring denna ”smallfoot” ger honom berömmelse och kanske finns det nu en chans att få flickan i hans drömmar. Men samtidigt skapar nyheten kaos i det lilla Yeti-samhället över vad mer som kan tänkas gömma sig där ute i den stora vida världen, bortom deras egna lilla snötäckta by. Smallfoot är berättelsen om vänskap, mod och lyckan över att upptäcka nya ting! Det här blir yeti-kul!

 • Släpp: 2018-09-20
 • Produktion: Warner Bros. Animation / Warner Animation Group / Warner Bros. Pictures /
 • Utgivningsdatum:US 2018-09-20
 • Filmens budget:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Smallfoot
 • Genre: Komedi Animerat Familj Äventyr Fantasy

Dela den här filmen till dina vänner

Smallfoot Stream Online

Smallfoot full film på nätet eller ladda ner i den bästa 1080p gratis videoflash HD på skrivbordet, bärbara datorn, anteckningsboken, fliken, iPhone, iPad, Mac Pro och andra

Que disent les gens Smallfoot film

Direktör för film och besättning bakom Smallfoot

 • John Requa/Screenplay
 • Glenn Ficarra/Screenplay
 • Sergio Pablos/Story
 • Karey Kirkpatrick/Director
 • Jason Reisig/Director
 • Karey Kirkpatrick/Screenplay

Smallfoot – Film skådespelare och skådespelerska

 • Channing Tatum/Migo (voice)
 • James Corden/Percy Patterson (voice)
 • Zendaya/Meechee (voice)
 • Common/Stonekeeper (voice)
 • LeBron James/Gwangi (voice)
 • Gina Rodriguez/Kolka (voice)

Användare söker och tittar även på film av dessa frågor: regarder Smallfoot film en ligne gratuit,voirfilm Smallfoot complet HD, Télécharger Smallfoot film en francais hd, Smallfoot téléchargement de film en ligne gratuit avec sous-titre français, voir Smallfoot film en ligne version complète, Smallfoot téléchargement complet gratuit du film

I en liknande kategori

7.8

Indiana Jones och Jakten på den försvunna skatten

Indiana Jones och Jakten på den försvunna skatten

Den handlingskraftige arkeologen ger sig tillsammans med sin självständiga och något svårhanterliga ex-flickvän Marion Ravenwood iväg för att finna den sägenomspunna heliga arken före nazisterna. Den halsbrytande kapplöpningen går genom Sydamerikas djungler, Kairos myllrande gator och en topphemlig ubåtsbas, och Indy tvingas utstå gift, fällor, ormar och förrädare för att nå målet. Arkens krafter släpps slutligen lösa, och Indy kämpar för att ligga steget före nazisterna.

6.9

Berättelsen om Narnia: Häxan och lejonet

Berättelsen om Narnia: Häxan och lejonet

Följ med till en helt ny värld när Walt Disney Pictures och Walden Media presenterar C.S. Lewis tidlösa och storslagna äventyr. Med fantastiska specialeffekter får du uppleva syskonen Lucy, Edmund, Susan och Peters svindlande äventyr.På ett stort gods som ägs av en mystisk professor hittar barnen en väg till landet Narnia genom ett stort klädskåp. Där upptäcker de ett vackert och en gång fredligt land som befolkas av talande djur, dvärgar, fauner, centaurer och jättar. Men på grund av den Vita Häxan Jadis förbannelse tvingas invånarna leva i evig vinter. Med det kloka och ståtliga lejonet Aslan vid sin sida kämpar barnen i ett sista spektakulärt slag för att besegra Jadis och befria Narnia från häxans iskalla förbannelse!

7.6

Batman Begins

Batman Begins

Som ung pojke bevittnade Bruce Wayne när hans miljonärföräldrar mördades mitt framför ögonen på honom, ett trauma som ledde honom till att bli besatt av tanken på hämnd, men hans chans rycks bort framför honom som genom ödet. Efter att ha försvunnit till öst där han får hjälp av en farlig, men ärlig ninjaledare, Ra’s Al-Ghul, återvänder han till det förfallna Gotham City som är överöst av organiserad brottslighet och farliga individer som manipulerar systemet medan företaget han ärvde håller på att välta. Upptäckten av en grotta under hans hem och en prototyp av en skottsäker dräkt leder honom till att ta ett alter ego, någon som ska sätta skräck i de män som begår orätt – Bruce blir Batman.

8.2

Wonder

Wonder

August Pullman, en pojke med en ansiktsdeformation. August ska börja femte klass och för första gången går på en vanlig grundskola. Hans livsglädje och personlighet kommer att förändra livet för alla runt omkring honom. En ödmjuk, berörande och stark berättelse om att hitta sin styrka och välja att vara snäll.